BORA Qvac
Med BORA QVac inbyggda vakuumlåda kan livsmedlen hålla upp till tre gånger längre, vilket minskar matsvinnet. Att vakuumpacka hjälper livsmedel att behålla både sin naturliga smak och sitt aptitliga utseende.
BORA QVac har tre olika funktioner: Vakuumpackning i vakuumboxar och vakuumpåsar, Återförslutning av flaskor och Marineringsfunktionen
Qvac från BORA hos Elon Knut Pers
Vi reserverar oss för prisändringar
Vanliga frågor och svar:
Elon Knut Pers – Svågertorp
Elon Knut Pers – Eslöv
Elon Knut Pers – Ystad
Elon Knut Pers – Skurup
Elon Knut Pers – Trelleborg
Elon Knut Pers – Höllviken
Elon Knut Pers – Limhamn
Elon Knut Pers – Simrishamn
Elon Knut Pers – Värnhem
Kontakt
Vill du veta mer eller beställa en produkt från BORA? Skicka in en offertförfrågan direkt till oss.
Varför ska du välja BORAS QVAC
För den moderna köksentusiasten som värdesätter både hållbarhet och kvalitet i sina matupplevelser, erbjuder BORA QVac en banbrytande lösning för att förlänga livslängden på livsmedel och behålla deras utsökta färskhet. Med dess innovativa teknologi och mångsidiga funktioner, utgör BORA QVac en enastående tillägg till varje kök, vilket ger möjlighet till både praktisk förvaring och förberedelse av mat på ett enkelt och effektivt sätt.
Unikt inbyggnadskoncept
Tack vare det innovativa och unika inbyggnadskonceptet tar BORA QVAC inte bort någon viktig del av arbetsytan i köket. Den inbyggda vakuumlådan kan antingen integreras jäms med skivan eller ovanpå.
Extra snabb marinering
Genom marineringsringen, som sätts på de tillhörande vakuumeringsboxarna, uppstår ett undertryck. Med denna funktion behöver vakuumprocessen inte ta mer än tio minuter, istället för flera timmar eller dagar. Genom denna teknik tränger marinaden in extra djupt i livsmedlen.
Öka hållbarheten för vätskor
Vakuumförslutningen ser till att göra vätskor som vin eller olja i öppna flaskor hållbara längre. Har den en gång kokat, kan grönsaksbuljongen också sparas som bas för såser.
För mindre matsvinn
Allt från grönsaker, frukt, kött och fisk till såser, soppor och grytor, rått eller kokt kan vakuumeras. Genom vakuumförpackningen kan livsmedlen sparas längre, utan att de förlorar sin naturliga smak eller konsistens. I kombination med BORA ångsugssystem samt BORA X BO ångugn kan vakuumerade och marinerade livsmedel tillredas perfekt, exempelvis vid sous vide.