Är du en av oss?

Vi vill alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och därför väljer vi vår personal mycket noggrant.

Vi söker ständigt kompetenta säljare, köksritare, installatörer och servicetekniker. Om vi för tillfället inte har en tjänst ute men du ändå känner att du är rätt person för oss, tveka inte att höra av dig!

Det viktigaste för oss är att vår personal vill utvecklas, har driv och sätter kunden i fokus. Detta gäller hela ledet. Som säljare är det viktigt att få kunden att känna sig välkommen så fort de kliver innanför dörren. Som installatör eller servicetekniker är du personen som träffar kunden sist och ger det slutliga intrycket av oss. Därav söker vi dig som har ett genuint engagemang i varje kund, identifierar behov och vägleder till rätt produkt. Du har tidigare erfarenhet av vitvaror och ett stort intresse för butikens sortiment. Som person är du öppen, positiv och har en stark egen drivkraft.

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka gärna en spontanansökan via formuläret nedan, så hör vi av oss!

Lediga tjänster:

F.n. har vi inga lediga tjänster. Men du är välkommen att skicka in en spontanansökan nedan.

Spontanansökan

Du är välkommen att göra en spontanansökan och visa ditt intresse för att jobba i någon av våra butiker. Vi sparar din ansökan i 3 månader och vid behov kommer vi att kontakta dig. Det kan handla om allt från helgextra till heltidstjänster.