Är du en av oss?

Vi vill alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och därför väljer vi vår personal mycket noggrant.

Vi söker ständigt kompetenta säljare, köksritare, installatörer och servicetekniker. Om vi för tillfället inte har en tjänst ute men du ändå känner att du är rätt person för oss, tveka inte att höra av dig!

Det viktigaste för oss är att vår personal vill utvecklas, har driv och sätter kunden i fokus. Detta gäller hela ledet. Som säljare är det viktigt att få kunden att känna sig välkommen så fort de kliver innanför dörren. Som installatör eller servicetekniker är du personen som träffar kunden sist och ger det slutliga intrycket av oss. Därav söker vi dig som har ett genuint engagemang i varje kund, identifierar behov och vägleder till rätt produkt. Du har tidigare erfarenhet av vitvaror och ett stort intresse för butikens sortiment. Som person är du öppen, positiv och har en stark egen drivkraft.

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka gärna en spontanansökan via formuläret nedan, så hör vi av oss!

Lediga tjänster

Vi söker en ny kollega till vårt köksteam

Vi behöver stärka vår organisation med en kökssäljare som brinner för att förverkliga våra kunders köksdrömmar.

Arbetsuppgifter

Din roll innebär att du är kundens kontaktperson genom hela köpprocessen, från första kontakt tills att köket är levererat och installerat. Du designar och ritar, skapar offerter och gör avslut samt följer upp leveranser. Ditt arbete är allsidigt och det är du som ser till att hela processen löper smidigt. För att trivas med jobbet måste du kunna fatta egna beslut och vara van att arbeta med stort eget ansvar.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av försäljning av kök och vitvaror är en merit. Du måste gilla försäljning med tydliga mål och besitta ett bra affärssinne. Du arbetar och ansvarar för dina projekt med engagemang och struktur. Du är noggrann, ansvarstagande och har lätt för att kommunicera och skapa relationer med både kunder och kollegor. Du har en kreativ ådra och känsla och intresse för färg och form. Du har god datorvana samt erfarenhet från Winner eller liknande.

Vi erbjuder

Hos oss får du arbeta i ett kompetent och framgångsrikt team. Vi delar med oss av kunskap och idéer. Vi tror på långsiktighet och vet att stabilitet ger arbetsglädje och resultat. Hos oss får du ta del av utbildningar som sker löpande via bland annat Elon Academy för att ge dig alla verktyg du behöver för att lyckas i rollen.

Låter något av detta som det perfekta jobbet för dig? Tveka inte utan kontakta oss omgående. Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i både tal o skrift.

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då hembesök förekommer.

Läs mer om jobbet och skicka in din ansökan här: Kökssäljare till Elon Knut Pers (varbi.com)

Spontanansökan

Click or drag a file to this area to upload.