Elon Knut Pers och bostadsrättsföreningar

Vi har sålt vitvaror och kök sedan 50-talet. Genom åren har vi fått förtroendet att leverera vitvaror till många bostadsrättsföreningar, både stora och små.

Vi finns nära er, med stor produktkunskap och en engagerad personal. Välkommen att kontakta någon av våra duktiga säljare – fyll i kontaktformuläret längst ner på sidan, så återkommer vi direkt.

Vi hjälper er med fastighetstvättstugan

Tillgängligheten till föreningens tvättstugan är alltid viktig och här krävs snabbare och robustare maskinutrustning än i ett enfamiljshushåll.

Fler maskiner, inte större, ger bättre möjlighet till lediga tider i tvättstugan. Vi vet att tvättmängden för varje tvätt i genomsnitt väger tre kilo. Det innebär att tvättmaskiner och torktumlare med 5–6 kilos kapacitet i de flesta fall är fullt tillräckliga. Vi vet också att behovet av att tvätta och torka olika typer av textilier med olika kvaliteter och en mångfald av färger ökar.

Moderna och miljövänliga maskiner ger dig en flexiblare och bättre tvättstuga med lägre driftskostnader. Därför har vi ett brett urval av driftsäkra fastighetsmaskiner från marknadens största tillverkare. Något som ger er förening möjlighet att optimera tvättstugan efter medlemmarnas behov.

Referenser

Kontakt och offertförfrågan