Våra tjänster

Vi är erfarna när det kommer till vitvaror, kök, installation och underhåll. Så långt tillbaka som 1955 började vi sälja till företag i olika syften. Både vår B2B-avdelning och våra större butiker har kunder med projekt som är både stora eller små. Med Elongruppen bakom oss kan vi leverera stora kvantiteter till hög kvalitet. Behöver ni en kyl eller hela köks/tvättstugelösningar till stora projekt, så är vi samarbetspartnern för er! Hör gärna av er till någon av våra B2B säljare eller kontakt din närmsta butik, så guidar vi dig rätt.

Förvaltning

Hos oss kan ni få hjälp med helhetslösningen. Snabb hantering och återkoppling är nyckeln till en god relation. Därför vi hanterar samtliga ärenden så fort vi kan när dessa anländer till oss. Därefter kontaktar vi er hyresgäst för tidsbokning och återkopplar vi till beställaren att vi mottagit ärendet. För att lyckas och vara effektiva, erhåller vi egna servicetekniker och vitvaruinstallatörer för att garantera resultatet.

Exempel samarbetspartners:

Nyproduktion

Under de senaste fem åren installerat över 3000 lägenheter i samarbete med flera olika byggbolag. Projekten varierar i storlek från tio lägenheter till större projekt på exempelvis 250st lägenheter. Oavsett storlek på projekt är vårt huvudfokus alltid att både beställare och slutkund ska vara nöjda över förväntan.

Våra erfarna projektledare guidar er från projekteringsstadiet till det att slutbesiktningen är gjord, därefter tar vår eftermarknadsavdelning över. Tack vare lagerkapaciteten inom ELON samt Knut Pers, har vi haft en otroligt hög leveranssäkerhet. För att se några av våra projekt:

Exempel på samarbetspartners:

ROT

Vi har lång erfarenhet av ROT-arbeten i lägenheter. Vanligtvis mottager vi ritningar från beställaren och därefter plockar vi fram lämpligt sortiment i samråd med beställaren. Vi tar dialogen med entreprenören för avrop och eventuell installation. Vi kan både installera eller leverera varor, allt enligt kundens önskemål!

Köksinredning

Vi har lång erfarenhet av att rita kök, både till större och mindre projekt. Vi har ett brett sortiment av köksfabrikat i Knut Pers gruppen, detta så att vi kan erbjuda allt från prisvärda ”standard kök” till ”premiumkök”. Utöver våra fem köksritare som är lokaliserade i våra butiker så har B2B egna köksritare, som specialiserar sig på just byggprojekt. Tillsammans skapar vi lösningar skräddarsydda efter era behov.

  • Nordanro

  • Nordanro – Flex

  • Marbodal

  • ballingslöv

  • Leicht

  • Smedstorp

Kontakt

GODKÄNNANDE *