Är du en av oss?

Vi vill alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och därför väljer vi vår personal mycket noggrant. Vi söker alltid kompetenta säljare, köksritare, installatörer och servicetekniker. Så även om vi inte har någon tjänst ute, tveka inte på att skicka in en spontanansökan. Det viktigaste för oss är att vår personal vill utvecklas, har driv och sätter kunden i fokus. Detta gäller hela ledet, är du säljare är det viktigt att få kunden att känna sig välkomna så fort de kliver innanför tröskeln. Som installatör eller servicetekniker är du personen som träffar kunden sist och ger det sista intrycket av oss. Därav söker dig som har ett genuint engagemang i varje kund, identifierar behov och vägleder till rätt produkt. Du har tidigare erfarenhet av vitvaror och ett stort intresse för butikens sortiment. Som person är du öppen, positiv och har en stark egen drivkraft.

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka gärna en spontanansökan via formuläret nedan, så hör vi av oss!

Lediga tjänster

Vi behöver stärka vår organisation med en social och målinriktad säljare till vår fina butik i Svågertorp.

Vi ser att du som söker har god social förmåga och har lätt att ta kontakt med nya människor. Vi ser gärna att du har ett öga för detaljer, är organiserad och att du kan bidra med att skapa en inbjudande miljö i butiken.

Tjänsten omfattar i huvudsak försäljning av vitvaror med tillhörande arbetsuppgifter. Då vi primärt säljer vitvaror, kök, belysning samt installationer, är det ett plus om du har kunskap inom el. Det kan förekomma tyngre lyft genom att flytta diverse vitvaror samt lagerarbete.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är önskvärt.

Läs mer och ansök här.

Spontanansökan

[wpforms id=”5475″]