NYHET! Den senaste köksfläkten från Thermex bjuder på unik design, där hela botten är en stor ljusplatta. Ljuset är dimbart med den medföljande fjärrkontrollen och färgtemperaturen kan justeras för att passa övrig belysning i köket.

Motorn är riktigt tystgående och extra energisnål i klass A++.

Thermex

Köksfläkt Harwich Lux 90cm vägg 527.23.3192.2

12990:-

Fläkten finns även som frihängande för köksö.

SPARA ENERGI!

Thermex Universal Filter Concept sparar kostnader.

Recirkulera istället – smart och energisnålt!
En köksfläkt kan släppa ut upp till 600 kbm uppvärmd luft per timme. Behåll värmen i köket och rena luften genom ett filter istället. Ett Plasmex-filter renar över 96% av luften och har en förväntad livslängd på 10 år.

Om Thermex

I 60 år har Thermex visat vägen till ett bättre inneklimat. Vår kunskap om ventilation och frisk luft i bostaden hjälper dig att skapa en behaglig inomhusmiljö. Vi designar och utvecklar spiskupor och fläktkåpor som vi levererar till privata hem och byggindustrin.

Thermex har Skandinaviens bredaste och djupaste sortiment av spiskupor och fläktkåpor. Våra produkter finns i utställningar hos köks- och vitvarubutiker över hela Sverige. Vi har en egen utställning på kontoret i Göteborg och finns även representerade på Makajo i Stockholm.

Thermex är ett danskt företag med huvudkontor i Hjørring på Nordjylland. Förutom i Sverige har Thermex idag också verksamheter i Norge, Finland och Spanien.

Kontakt